Over Maartje

Als kind wist ik al dat ik met mijn handen zou gaan werken, een diep gevoel van de juiste richting…

Na afronding van mijn studie Communicatiewetenschap in 1995 was ik enkele jaren werkzaam in de mediawereld. Al snel volgde ik de weg van mijn handen en startte met een opleiding Shiatsu in Nederland en vervolgde deze bij Medi-Cin College in Israël waar ik tijdelijk woonde.  In 2001 voltooide ik mijn Zen Shiatsu® Opleiding in Amsterdam.

In mijn zoektocht naar verdieping kwam de school 4D Life, 4-dimensioneel bodywork en levenskunst, op mijn pad waarin ik mijzelf als mens, vrouw en lichaamswerker diepgaand verder kon ontplooien. Hier maakte ik mij andere vormen van lichaamswerk eigen en specialiseerde ik me in Chi Nei Tsang, Taoïstische orgaanmassage. In 2003 verhuisde ik voor vijf jaren naar België waar ik doceerde bij 4D Life. Tevens initieerde ik een driejarige, door de Belgische Shiatsu Federatie erkende Shiatsu-opleiding, binnen opleidingsinstituut Syntra Vlaanderen.  

In de regio ’s-Hertogenbosch in de leslocatie van Tamashi Trainingen en de praktijk gevestigd.  Naast de trainingen en behandelingen die ik daar aanbied, verzorg ik scholingen bij  verschillende opleidingen zoals Total Health, Zen Shiatsu en Qing Bai.

Jaarlijks school ik mijzelf bij en voldoe daarmee aan de nascholingseisen zoals gesteld via de beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland waar ik lid van ben (https://www.shiatsuvereniging.nl/).

Op mijn pad van overdracht van authentieke Oosterse technieken gaat mijn dankbaarheid naar mijn leraren, bezielde inspiratoren: Joyce Vlaarkamp, Dirk Oellibrandt, Hilde Verhulst , Karin Sörvik en vele fijne collega’s.

© 2020 Tamashi Trainingen | Maartje Huibers